فواید کاکتوس در از بین بردن امواج

فواید-کاکتوس-در-از-بین-بردن-امواج

آیا کاکتوس می تواند اشعه های مضر را به خود جذب کند؟

کاکتوس در مورد اشعه های مضر مانند آهنربا عمل می کند و در نتیجه اگر در محیط خانه یک کاکتوس داشته باشید، نباید در مورد این اشعه ها نگرانی داشته باشید. طبق مطالعات انجام شده در دنیا، اشعه های مضر از لوازم الکترونیکی مثل کامپیوترها یکی از علت های رایج آسیب به سلامتی می باشند و مشکلاتی مثل سردرد، خستگی، کمبود حافظه و بی خوابی را به وجود می آورند . محدود کردن اثر این اشعه ها نیازمند پر کردن گیاهان خانگی در منزل است. البته این موضوع از طریق راه های عملی به اثبات رسیده و نشان داده شده است که در محیط هایی که چنین گیاهانی مثل کاکتوس وجود دارند، اشعه های مضر بسیار کم هستند. در حالی که خود این گیاه ها نیز می توانند زنده بمانند و سرحال باشند.

 

آیا چسباندن یک گیاه کاکتوس در کنار کامپیوتر واقعاً جادو می کند؟

خیر. اشعه ها فقط در خط مستقیم حرکت می کنند. پس اگر می خواهید که در معرض قرار گرفتن این اشعه ها را محدود کنید و آن را به کاکتوس برسانید، باید کاکتوس را بین خود و منبع اشعه قرار دهید. در نتیجه مقدار کمی از این اشعه های تولید شده از بین می روند و تمام آن جذب کاکتوس نخواهند شد. پس هیچ چیزی، جز کاکتوس را روی میز بین خودتان و کامپیوتر قرار ندهید تا انرژی تولید شده به کاکتوس برسد. ممکن است که کاکتوس نسبت به دیگر گیاهان در جذب اشعه های مضر بهتر عمل کند زیرا می تواند اشعه های پراکنده را نیز به خود جذب کند که کار را راحت تر می کند. اما میز، صندلی و هر چیز دیگر در اتاق شما مثل لباس نیز در جذب این اشعه ها موثر هستند. پس نباید نگران باشید.

 

آیا-چسباندن-یک-گیاه-کاکتوس-در-کنار-کامپیوتر-واقعاً-جادو-می-کند؟

 

آیا کاکتوس عوارض وای فای را از بین می برد؟

امروزه وای فای و استفاده از آن به بخشی از زندگی اجتماعی همه ما بدل شده و فرار از آن هم بی معنی و نا شدنی است. اما با توجه به خطراتی که دارد تنها اقداماتی که در این زمینه می توان انجام داد، اینکه تا حد ممکن از سرچشمه پخش و انتشار سیگنال های وای فای دوری کنیم و مطمئن شویم، مدت زمان زیادی را در نزدیکی میزی که مودم روی آن است نمی گذرانیم. کارشناسان معتقدند ممکن است بر اثر این امواج انسان ها در زمینه اختلال شناختی و عدم تمرکز ، بی خوابی ،عدم رشد و نمو اطفال بخصوص در دوران جنینی، اختلال در کار کرد مغز ،خانم ها را بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد ،کاهش باروری ، کاهش اسپرم و در نتیجه نازایی،تپش قلب ، افزایش استرس دچار مشکل شوند و بررسی های خیلی زیادی انجام شده است ، نزدیک به 150 بررسی در رابطه با خطرات وای فای که یک نوع امواج رادیویی است صورت گرفته تا تاثیراتش بر بدن انسان را تشخیص دهند . مثلا ممکن است مودم خانه خود را خاموش کنیم اما مودم خانه های دیگر روشن باشد ، باز هم اینگونه امواج ، بدن را تحت تاثیر قرار می دهند یا مثلا وقتی خواب هستید با وای فای کاری ندارید اما چون مودم روشن است تحت تاثیر امواجش قرار می گیرید .این مسائل یکسری نگرانی در جامعه ایجاد کرده است .تحقیقات انجام شده در مدل های حیوانی و گیاهی صورت گرفته است مثلا بررسی کردند که در محیط یک گلخانه گیاهانی که تحت تاثیر امواج وای فای هستند رشد کمتری نسبت به گیاهان دیگر دارند.

ناگفته نماند که ممکن است به میزان قابل تاملی اختلالاتی را برمغز وارد کند این اختلالات بصورت فراموشی ، بی خوابی ، اضطراب و گاهی تپش قلب در انسان نمایان می شود. ترسی وجود داشت که امواج وای فای سرطان زا است و باعث سرطان مغز و ارگان های دیگر می شود نکته قابل ذکر این است که بررسی های انجام شده در این باره هنوز سرطان زا بودن امواج وای فای را ثابت نکرده اند . خطر وای فای برای کودکان را تنها باید با خاموش کردن دستگاه های منتشر کننده سیگنال و دور کردن آنها از کودکان و همچنین آموزش خطرات آنها برای کودکان به حداقل رساند.

توصیه می شود فاصله مودم با گیرنده (لپ تاپ و موبایل و…) بیش از 1.5 متر باشد . یکی از ساده‌ترین روش‌های کاهش خطرات این است که لپ‌تاپ، موبایل و تبلت‌ها را در نزدیکی بدن‌ نگه نداریم و بعد از اینکه کارمان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیریم. اگر از این دستگاه‌ها استفاده نمی‌کنیم لزومی ندارد که از صبح تا شب در اطراف‌مان روشن باشند. پس به سرعت آنها را خاموش کنیم تا ضمن استفاده از تکنولوژی، سلامتی‌مان به خطر نیفتد. ولی واقعیت این است که امواج وای فای وقتی پخش شوند در همه جا هستند. حتی اگر در زمان شب مودم خود را خاموش کنید، باز هم تحت تأثیر امواج وای فای که از خانه همسایه می آید هستید. پس هیچ چیز نمی تواند جلوی نفوذ 100 درصدی وای فای را بگیرد.

آیا-کاکتوس-عوارض-وای-فای-را-از-بین-می-برد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *